Tehnici simple, care vă va ajuta să piardă în greutate, fără stricte restricțiilor dietetice și de retractare.

Studii recente au arătat că mici schimbări în stilul de viață pot ajuta să piardă în greutate, nu trebuie să se renunțe la feluri de mâncare care îți plac. Obiceiurile, ca, de exemplu, utilizarea de mici farfurii sau bea apă înainte de masă, pot avea un impact semnificativ asupra circumferința taliei.

Chiar și oamenii cu care puteți mânca, ei au pentru tine un impact mare

Chiar și oamenii cu care puteți mânca, ei au pentru tine un impact mare cu bărbați colegii devora femei mai puțin decât cu mari prietenii cu cea mai mare apetitem. Și conform unor studii recente, cei care se prepară și mănâncă acasă, alege alimente sanatoase.

Experții cred că o astfel de subliminale schimbări comportamentale sunt mai eficiente decat dietele stricte, care necesită o voință puternică. Cel mai bine este de a face acest lucru treptat, dar, pe termen lung modificări în alimentație, decât de a folosi puterea de vointa de a rezista ispitei. http://repeatyourdream.info/cele-mai-populare-mituri-titan-gel-despre-pierderea-in-greutate-sanatoasa/

Pe baza studiilor s-a descoperit că, atunci când consumatorii au mâncat din placa mare, trebuie să simtă că au primit mai puțin de o porție decât de obicei, astfel încât acestea să mănânce mai mult. Atunci când servirea mesei este același, dar pe o farfurie a fost mai mică de alimente, se pare, sufletească și au mâncat mai puțin.

Dintre italieni de cercetare cu privire la relația dintre mărimea fișe și nivelul de consum a constatat că consumatorii care folosesc mai puțin de plug-in-mănâncă mai mult decât cei care au folosit mari de plută. Oamenii de știință cred că consumatorii cu mai puțin de vidličkami a avut impresia că este mai lent pentru a va satisface foamea,

Așa că au mâncat mai mult. cu bărbații

Așa că au mâncat mai mult. cu bărbații… Dacă sunteți o femeie. Potrivit psihologilor, femeile mănâncă mai puțin, în cazul în care de sex masculin. Adică, probabil, că, portii mici de alimente nu afectează bărbații přitažlivěji.

Citește o valoare nutritivă, Cei care citesc etichetele de pe ambalaje produse, mănâncă aproximativ cinci la sută mai puțin de grăsime decât cei care nu vă faceți griji. Descoperiți, de asemenea, mari reduceri pentru pierderi în greutate!

Bea apă înainte de masă studiu de 48 de voluntari au arătat că cei care au băut două cești de apă înainte de fiecare masă, zhubli, în medie, două kilograme.

Stai departe de lumină în timpul nopții, Ceea ce gândim și noapte de vizionarea tv și de a lucra cu computerul. Studiu cu privire la efectele de lumină, tlumeného de lumină sau întuneric la creșterea masei corporale pe șoareci s-a dovedit că șoarecii care au fost sub o lumină strălucitoare în noapte, scrie la 50% mai mult in greutate

… Și sănătos, ar trebui să fie în ochii lui. Studiul, care a fost trimis la oameni care lucrează în birou, a constatat că au mâncat mai puțin de ciocolată, atunci când acesta nu a fost pe ochii. Aceeași tehnică se poate utiliza și în favoarea cauzei. Atunci când într-o școală s-au mutat sala de mese bar de salate, cel mai bun loc, aplicarea unor puncte a crescut la 250-300%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*